Haber

Trending:


Isparta’da yük treni otomobile çarptı: 2 yaralı

Isparta’da yük treninin hemzemin geçitte otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.


Ford, Mach-E Rally'i geliştirmek için kendi parkurunu inşa etti

Pilotlar ve mühendisler beraber çalışmış.


Sakarya nehrinde hayalet av aracı temizliği yapıldı

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Çifteler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile balıkçı dernekleri ESABDER ve ETSOBDER ‘in katılımıyla Sakarya nehrinin Çifteler ilçesinden geçen bölümünde suda atıl vaziyette bulunan hayalet av araçlarının temizliği yapıldı.


Nefes kesen kovalamaca: Jandarma çalıntı aracı böyle durdurdu

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde jandarmanın çalıntı araç kovalamacası hem karadan hem havadan görüntülenirken şüpheli yakalanırken çalıntı araç sahibine teslim edildi. Çalıntı araç, drone ile takip edilerek şüpheli yakalandı ve tutuklandı.


Samsun’da elektrik trafoları şehri renklendirdi

Samsun’da elektrik trafoları şehri renklendirdi SAMSUN, (DHA)-YEDAŞ, Samsun Atakum sahilinde yer alan trafo duvarlarını resimlendirerek toplumsal konularda farkındalık yarattı.Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde yaklaşık 3 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), üstlendiği toplumsal sosyal ...


Edirne'de polis ve engellilerden sürücülere bilgilendirme çalışması

Edirne'de polis ve engellilerden sürücülere bilgilendirme çalışması Umut IŞIK / EDİRNE, (DHA)- EDİRNE İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube ekipleri ile Edirne Engelli Gönülleri Derneği işbirliğiyle, günlük hayatta engellilerin erişim sorunlarına dikkat çekmek adına sürücülere yönelik bilgilendirme çalışması yapıldı.Edirne'de 10-16 Mayıs Engell...


Honaz’da çalınan traktörü jandarma 3 saatte buldu

Denizli'nin Honaz ilçesinde Dünya Çiftçiler Günü'nde çalınan traktör, jandarma tarafından 3 saatte bulunarak sahibine teslim edildi.


Rize’de otomobil uçuruma yuvarlandı! Ölü ve yaralılar var

RİZE’nin Çayeli ilçesinde otomobilin uçuruma yuvarlandığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.


Yangın tüpünden uyuşturucu çıktı: 2 gözaltı

Batman'da durdurulan bir otomobilde yapılan aramada, bagajda bulunan yangın tüpü içerisine zulalanmış 1 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında alınan ihbar üzerine çalışma başlattı. Otomobili takibe alan ekipler, durdurdukları araçta dedektör köpek İka ile yapılan aramada yangın tüpünün içinde 1 kilogram metamfetamin buldu. Gözaltına alınan sürücü ve yolcu hakkında emniyet işlemleri devam ediyor.


Taksilere araç içi kamera denetimi: 10 araç trafikten men edildi

Taksim Meydanı’nda trafik polisleri tarafından ticari taksilere yönelik denetim yapıldı. Denetimlerde, araç içi kamerası olmayan 10 ticari taksiye toplam 64 bin 390 TL para cezası kesilirken, araçlar trafikten men edildi.


Marquez'in fabrika Ducati takımıyla anlaşması için nelerden vazgeçmesi gerekiyor?

Marc Marquez'in gelecek sezon fabrika Ducati MotoGP takımına katılabilmesi için sadece Red Bull'dan değil, neredeyse tüm kişisel sponsorlarından vazgeçmesi gerekecek.


Türk otomotiv firmaları Meksika'ya ihracatını artırmayı hedefliyor

Bursa'da, Türk otomotiv firmalarının Meksika'ya ihracatının artırılması amacıyla "Meksika Sektörel Ticaret Heyeti" programı düzenlendi.


15 yaşındaki kız, babasından izinsiz aldığı araçla kaza yaptı! Yaralılar var

Kaza, saat 14.00 sıralarında Akkent Mahallesi Süleyman Efendi Caddesi’nde meydana geldi. İ.Y. isimli kız çocuğu, babasından habersiz aldığı 43 AAE 609 plakalı hafif ticari araçla, B.S.D. idaresindeki 43 ACL 236 plakalı otomobile çarptı. Savrulup kaldırıma çıkan otomobildeki Emine Kaymak (61), Şükriye Demirdaş (40) ve Rümeysa Asiye Demirdaş (9) yaralandı. İhbarla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk...


Audi, Newey ile ilgilenmiyor

Audi F1 projesini yöneten Andreas Seidl, Adrian Newey'nin ilgilendikleri isimler arasında yer almadığını söyledi.


Ezilmemek için eylem yaptılar

Tekirdağ'da bir araya gelen bisiklet tutkunları, bisiklet farkındalığını arttırmak ve trafikteki bisiklet kazalarını engellemek için eylem gerçekleştirdi.


Sabıkalı üst geçitte yine kaza! Uzun kuyruklar oluştu

Kaza, Yeşilköy Sahilyolu Rauf Orbay Caddesi'nde Florya istikametinde Ataköy Marmaray üst geçidinde saat 10.30 sıralarında meydana geldi. 12 Mart 2024'te üs geçite çarpan TIR'ın dorsesi bir otomobilin üzerine devrilmiş, yaşanan kazada 4 kişi hayatını kaybetmişti. Aynı noktada bu kez üst geçide çarpan TIR bulunduğu yerde sıkıştı. İlginizi Çekebilir İddiaya göre, 60 HV 498 plakalı TIR'ın şoförü uyarı levhalarını dikkate almayıp geçmek isteyince...


Pirinkayalar Tüneli Sürücülere Hem Zamandan Hem Yakıttan Kazandırıyor

Erzurum-Artvin karayolu üzerinde hizmete açılan Pirinkayalar tüneli, sürücülere güvenli bir yol imkanı sunarken aynı zamanda milyonlarca lira tasarruf sağlıyor. 2.5 yılda tünelin hizmete açılmasıyla birlikte yaklaşık 150 milyon liralık tasarruf sağlanırken, sürücüler eskiden zor şartlarda geçebildikleri yoldan bugün hem kısa sürede hem de güvenli bir şekilde geçebildiklerini belirtiyorlar.


Talep düşüyor, Opel EV'lerden vazgeçmiyor!

Opel CEO'su, Frontera'nın tanıtımında konuştu.


Minibüs ve otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde dönel kavşakta minibüs ve otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.


Kia'nın elektrikli pickup'ı Amerika'da görüntülendi

Tasman'ın ardından bir pickup daha.


Alfa Romeo QV modelleri, özel bir versiyon ile Amerika'ya veda ediyor

52 adet Giulia ve 72 adet Stelvio gönderilecek.


Türkiye'de satılan en ucuz elektrikli otomobiller

Mayıs ayında yapılan zamların ardından güncel otomobil fiyatlarını ve modelleri. İşte Türkiye’de satılan en ucuz elektrikli otomobil modelleri


Mercedes, F1'in Avrupa bölümü için %100 biyoyakıtlı lojistik hedefliyor

Brackley merkezli ekip, geçen yılın Avrupa ayağında emisyonlarda %67 azalma elde etti. Mercedes Formula 1 Takımı, 2024 sezonu Avrupa ayağı için ise %100 biyoyakıtlı lojistik hedefliyor.


Özel öğrenciler trafik parkla sosyal hayata adapte oluyor

Sakarya'nın Karasu ilçesinde özel gereksinimli öğrenciler, oluşturulan trafik parkta hem trafik kurallarını öğreniyor hem de sosyal hayata adapte oluyor.


Güncellemelerin Imola'ya geleceğini doğrulayan Ferrari: "Hızımıza güveniyoruz"

Ferrari patronu Frederic Vasseur, yeni güncellemelerin bu hafta sonu Imola'ya geleceğini doğruladı.


Stellantis ve Leapmotor, Avrupa'daki operasyonlarına başlıyor

Satışa sunulacak ilk model T03 olacak.


Durdurulan aracın şoförü uyuşturucu ticaretinden tutuklandı

Balıkesir’de Narkotik ekipleri tarafından durulan aracın sahibi uyuşturucu ticareti suçundan tutuklandı.


İETT Özel Halk Otobüsü Sahipleri İBB'ye Protesto Düzenledi

İstanbul'da çalışan özel halk otobüsü sahipleri, İBB'den ücret alamadıkları gerekçesiyle Saraçhane'de protesto düzenledi. Otobüs sahipleri, ödemelerin zamanında yapılması ve mobbing uygulamalarının son bulması taleplerini iletti.


Apple elektrikli otomobilde yeni ortaklık için kolları sıvadı

Apple, elektrikli otomobil sektöründe bir ortaklık mı kuruyor? Teknoloji devi, otomotiv dünyasına adım atmaya hazırlanıyor gibi görünüyor.


Vasseur'ün ana F1 hedefi, neden Red Bull'u "kötü bir seçim" yapmaya zorlamak?

Formula 1'in zorluklarını iyi bilen biri olarak Ferrari takım patronu Fred Vasseur, başarıyı garanti eden sihirli bir değnek olmadığını biliyor.


Benzin, motorin ve LPG güncel fiyatları (15 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları)

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte güncel benzin, motorin ve LPG (akaryakıt) fiyatları merak ediliyor. Akaryakıt fiyatları, kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Güncel benzin ve motorin fiyatları, kamuoyu tarafından araştırılıyor. Peki, güncel benzin ve motorin (akaryakıt) fiyatları ne kadar? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu? İşte, İstanbul, İzmir ve Ankara benzin, motorin ve...


Granfondo Bursa Bisiklet Yarışı Tanıtım Lansmanı Yapıldı

Türkiye'nin ilk OSB'si olan, çevreye duyarlı projeler ve sürdürülebilirlik hedefleri kapsamında Yeşil OSB olmaya hazırlanan Bursa OSB ile BOSİAD, dünya çapında ünlü bisiklet yarışı Granfondo'yu Bursa'ya getiriyor.


Eskişehir’de ‘insanlık ölmemiş’ dedirttiren olay

Eskişehir’de aracı ile seyir halindeyken sara krizi geçirip yoldan çıkan sürücüyü fark edip yardımcı olan özel güvenlik görevlisi Salim Kılıç, daha sonra ise polis ekipleri gelinceye kadar kapıları açık otomobile ve içindeki eşyalara zarar gelmesin diye kaza yerinde nöbet tuttu.


Gaziosmanpaşa'da Tehlikeli Hareketler Yapan Motosiklet Sürücüsü Yakalandı

Gaziosmanpaşa'da cadede tehlikeli hareketler yaparak motosiklet kullanan sürücü polis ekipleri tarafından yakalandı. Sürücüye idari para cezası uygulandı.


Panikleyen sürücünün çarptığı park halindeki araç otoparktan sokağa düştü

Tayland’da bir otoparkta paniğe kapılan sürücünün çaptığı park halindeki bir araç, dördüncü kattan sokağa düştü. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, kimsenin yaralanmamasıyla facianın eşiğinden dönüldü.


Taksiciye kaldırım taşıyla saldıran kendisi de eski taksi şoförü olan sanık: Özür dilerim

İzmir'in Karabağlar ilçesinde taksi şoförü Selim Keleş’e (62) kaldırım taşı ile saldırıp, gasp girişiminde bulunan eski taksi şoförü sanık Ahmet Tan (28), tutuklu yargılanmaya başlandığı davada taksici Keleş ile eşi ve çocuğundan özür diledi. Selim Keleş ise şikayetçi olduğunu belirtip, "Hiç kimse yanındaki poşete taş koymaz. Planlıydı. Kendimi korumasaydım beni öldürecekti" dedi.


Tüp yüklü kamyonet kaza yapmıştı: Sürücüden acı haber geldi

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde hafif ticari araca çarpan tüp yüklü kamyonetin şoförü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.


TIR ile çarpışan otomobilin sürücüsü öldü

Kaza, dün gece saatlerinde Gölbaşı-Malatya yolunun 5'inci kilometresinde meydana geldi. M.S yönetimindeki 46 P 5525 plakalı TIR ile Mustafa Öner'in kullandığı 02 ADU 578 plakalı otomobil, Ozan Köyü yakınlarında bilinmeyen nedenle çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye polis, itfaiye ve sağlık görevlileri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde otomobil sürücüsü Mustafa Öner'in hayatını kaybettiği belirlendi. İlginizi Çekebilir Polis...


BYD'nin pickup modeli Shark resmen tanıtıldı

Şarj edilebilir hibrit model ilginç özellikler ile geliyor.


Sıfır araçlarda 300 bin TL’ye kadar sıfır faiz fırsatı!

Birçok marka azalan tüketici ilgisini çekmek adına sıfır ya da düşük faizli finansman desteği sunarken, “bu durum avantaj mı yoksa dezavantaj mı?” Diye düşünürken İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel’den indirim ve finansman desteğiyle ilgili önemli açıklamalar geldi.


F1, daha yüksek ses için 2030'dan itibaren farklı motorlara geçebilir!

Formula 1 CEO'su Stefano Domenicali, taraftarlara daha fazla gürültü sunmak amacıyla 2030'dan itibaren farklı motor kurallarını değerlendirmeye açık olduklarını açıkladı.


Otoyol ve köprü geçiş ücretleri zamlandı!

Bugün itibariyle fiyatlar değişti.


Subaru ve Toyota, 3 elektrikli SUV daha geliştirecek

Bahsi geçen modeller 2026'da yollarda olacak.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg’un yeni modeli T10F’in direksiyonunda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin otomobili Togg’un yeni modeli T10F’i inceledi.


Aston Villa, Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi garantiledi.


Ankara'da taksi şoförüne satırlı saldırı! Dehşet anları kamerada

Ankara'da taksi şoförü Erdi Yıldız'ın aracına çarpan sürücünün satırlı saldırısında sol el baş parmağı koptu. Kopan parmak hastanede dikilirken, saldırı anı taksideki güvenlik kamerasına yansıdı. Polis kaçan sürücüyü arıyor.


Bursa'da 'Kapan-1' Uygulaması: 13 Çalıntı Motosiklet Yakalandı, 6 Milyon 739 Bin TL Cezası Kesildi

Bursa'da motosiklet hırsızlığını önlemek amacıyla yapılan 'Kapan-1' uygulamasında 13 çalıntı motosiklet yakalandı ve 6 milyon 739 bin TL ceza kesildi. Uygulama kapsamında şase numaraları kontrol edilen motosikletler ve sürücüler incelendi. Ayrıca uygulama sonucunda 17 aranan şahıs yakalandı ve 10.26 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, çalıntı motosikletlere yönelik uygulamaların artarak devam edeceğini belirtti.


Toplu taşıma araçları denetlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, kent merkezindeki toplu taşıma araçlarında yaptığı denetim sonucunda kusurlu bulunan araç sürücülerine ve minibüslerin bağlı olduğu kooperatife yazılı ve sözlü uyarıda bulundu.


Seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

Hatay'ın Antakya ilçesinde seyir halindeyken yanmaya başlayan otomobilde maddi hasar oluştu. Yangın, gece saatlerinde Antakya-Reyhanlı yolu Üzümdalı mevkiinde meydana geldi. Seyir halinde olan aracın motor kısmında yangın meydana geldi. Aracın yandığını fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Yangın sonrası araçta soğutma çalışması gerçekleştirildi. Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, araçta maddi hasar meydana geldi.


Nicolo Zaniolo, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda forma giyemeyecek

İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Luciano Spalletti, Liverpool ile oynanan maçta sakatlanan ve sezonu kapatan Nicolo Zaniolo'nun 2024 Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer alamayacağını duyurdu. Spalletti, "İlk olarak Nicolo Zaniolo'yla konuştuk. Onun geri dönmesi çok zor, hatta bu ihtimali göz ardı ediyorum" dedi.