Haber

Trending:


Manisa'da 4 araçlı zincirleme kaza! 9 yaralı var

Kaza, saat 23.30 sıralarında Mimar Sinan Bulvarı Kanuni Köprülü Kavşağı çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akhisar istikametine doğru aynı yönde seyir halinde olan 4 otomobil bilinmeyen bir nedenle zincirleme kazaya karıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobillerde bulunan 1'i bebek, 2'si çocuk 9 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin...


Osmaniye’yi sağanak yağış vurdu, araçlar suya gömüldü

Osmaniye’de sağanak yağmur yolları göle çevirirken araçlar suya gömüldü.


Üç tekerlekli elektrikli bisiklet devrildi: 2 yaralı

Samsun'un Bafra ilçesinde hafif ticari araca çarpmamak için anı firen yapan üç tekerlekli elektrikli bisiklet devrildi, sürücü ve yolcu yaralandı.


Kurallara uymayan 347 motosiklet sürücüsü cezadan kaçamadı

Adana'da akşam saatlerinde gerçekleştirilen motosikletlere yönelik trafik uygulamasında, kurallara uymayan 347 sürücü cezai işlemle karşılaştı. Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uygulamada, 983 motosiklet kontrol edildi. Uygulama sonucunda, ehliyetsiz sürücüler, kask takmayan sürücüler, plakasız araç kullananlar, abart egzoz kullananlar ve diğer maddelerden toplamda 347 sürücüye cezai işlem uygulandı. Ayrıca, 19 motosiklet trafikten men edildi.


Alpine ile Andretti arasında bir iş birliği söz konusu olabilir mi?

Alpine'in güç ünitesi üretimini bırakıp başka üreticilerin motor müşterisi olacağı konuşulurken, potansiyel bir ortaklık iddiası ortaya atıldı.


Tır, ışıklarda bekleyen otomobillerin arasına böyle daldı: 3 yaralı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yağış sebebiyle duramayan bir tır, trafik ışıklarında bekleyen otomobillere çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı ve olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybeden tır, zincirleme trafik kazasına neden oldu. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı.


TEM'de minibüs hafif ticari araca çarptı: 2 ölü, 4 yaralı

Kocaeli-Sakarya geçişinde meydana gelen kazada, minibüsün hafif ticari araca arkadan çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kazanın ardından otoyolda uzun araç kuyrukları oluştu.


Küçükçekmece'de toplu taşıma yoluna giren otomobil metrobüse çarptı

İstanbul Küçükçekmece D-100 Karayolu'nda seyir halinde olan otomobil aynı yönde ilerleyen başka bir otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle savrulan otomobil toplu taşıma yoluna girerek metrobüse çarptı. Kazada, metrobüs yoluna giren otomobilin sürücüsü hafif yaralandı. Kaza, saat 12.00 sıralarında Fatih Mahallesi mevkii D-100 Karayolu üzerinde meydana...


FIA, geçişi zorlaştırmak için Belçika GP DRS bölgesini kısalttı!

FIA, Belçika Grand Prix'si öncesinde ikonik Spa-Francorchamps pistinde değişiklik yaptı.


Alkollü sürücü kaza sonrası kamera kayıtlarını izleyince itiraf etti

Nevşehir'de kaza yapan alkollü sürücü, önce aracı arkadaşının kullandığını söyledi, ancak Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kamerası görüntüsünü izleyince aracı kendisinin kullandığını itiraf etti. Gazeteciye ise 'Abi siz bu saatte ne geziyorsunuz? Bu çektiklerini paylaşacak mısın?' diyerek tepki gösterdi.


Otomobil ihracatı yılın ilk yarısında 5,5 milyar doları aştı

Türkiye'den yılın ilk yarısında 80 ülkeye 5 milyar 643 milyon 758 bin dolarlık binek otomobil ihraç edildi.


48. Hitit Rallisi, Ankara'da gerçekleştirilecek

Otomobil sporlarında 48. Hitit Rallisi, hafta sonu Ankara'da düzenlenecek.


Motosikletin arkasında yatarak ilerledi

Bursa'da bir motosiklet sürücüsünün arkasına aldığı artcı, motosikletin arkasında uzanarak seyahat etti. Tehlikeli anlar kameraya yansıdı.


Kaos Teaser


Tel çite çarparak takla atan aracın sürücüsü yaralandı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce yol kenarındaki tel çitlere çarptı, ardından devrilerek takla attı. Kazada, otomobil sürücü yaralandı.


Siirt’te traktör ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Siirt'te traktör ve motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.


Otomobil 3 araca çarptı: 10 yaralı

Otomobil 3 araca çarptı: 10 yaralı Yarhasanlar Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı eski garaj mevkisinde seyir halindeki otomobil, önce iki otomobile, ardından park halindeki minibüse çarptı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan 10 yaralı kentteki hastanelere kaldırıldı. Yara...


Samsun’da 3 milyon TL değerinde 32 adet lüks otomobil motoru ele geçirildi

Samsun'da KOM polisi tarafından yapılan takip ve çalışmalarda 3 milyon TL değerinde 32 adet lüks otomobil motoru ele geçirildi.


Şarj edilebilir hibrit modellere ÖTV düzenlemesi!

Bazı modellerde fiyatlar düşecek.


İstanbul'da insansız deniz aracı bulundu

Çatalca'da sabah saatlerinde görevli cankurtaranlar sahilde bir jet ski fark etti. Yanına yaklaştıklarında donanımının farklı olduğunu anlayan cankurtaranlar jandarma ekiplerine haber verdi. Ekipler olay yerine gelerek Jetski üzerinde incelemelerde bulundu. Ege'de gerginlik... MSB kaynaklarından açıklama: İtalyan gemisi durduruldu Savaşta son dakika... İsrail video paylaşan askerini hapse attı! İSTANBUL VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA Valilikten yapılan...


Marko, Macaristan GP'den sonra Red Bull'da "gergin" bir ortam olduğunu itiraf etti

Helmut Marko, Macaristan Grand Prix'sinden sonra Red Bull'da gergin bir hava olduğunu kabul ediyor.


Can kurtarırken canından oldu!

Kaza, dün saat 20.00 sıralarında Avcıkoru Mahallesi mevkiinde Şile Yolu'nda meydana geldi. İddiaya göre; seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak savruldu. Otomobildekiler yaralanırken aynı yönde ailesiyle birlikte seyir halinde olan Eyüp Özker, kazayı görüp yardım etmek için durdu. Yardım etmeye çalıştığı sırada meydana gelen başka bir kaza sonucu savrulan otomobil, Eyüp Özker'e...


Hamilton: "Norris'in yerinde Max olsaydı, yer vermezdi"

Mercedes pilotu Lewis Hamilton, Lando Norris'in takım arkadaşına yer vererek doğru yaptığını düşünüyor.


Otomobil sulama kanalına uçtu: Aracın tavanına çıkan 6 kişi vatandaşlar tarafından kurtarıldı

Adana'da otomobilin sulama kanalına uçtuğu kazada aracın tavanına çıkan 6 kişi, çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Kazazedelerin kurtarılma anı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.


Nevşehir’de seyir halindeki tır alev alev yandı

Nevşehir’de üzerinde vinç yüklü tır, seyir halindeyken alevlere teslim oldu.


Adana’da otomobilin sulama kanalına uçtuğu kazada can pazarı yaşandı

Adana’da otomobilin sulama kanalına uçtuğu kazada adeta can pazarı yaşandı. Aracın tavanına çıkarak akıntıya kapılmaktan kurtulan 6 kişiyi çevredeki vatandaşlar kurtardı.


Yaya geçidinde kazaya neden oldu, yaralı yerde yatarken bisikletine binip gitti

Antalya’da yaya geçidinden aniden yola çıkan elektrikli bisiklet kazaya neden oldu. Bir kişinin hafif yaralandığı kazada, elektrikli bisiklet sürücüsü yerde yatan yaralı kadını olay yerinde bırakarak kaçarcasına uzaklaştı.


Yeni Renault Kangoo Multix satışa sunuldu

Nisan ayında satışa sunulan Yeni Renault Kangoo E-Tech ve Yeni Renault Kangoo Van’ın ardından, Renault ticari ailesinin yeni amiral gemisi Renault Kangoo Multix de aileye dahil oldu.


3 tekerli at arabası ile seyahat etti, trafiği tehlikeye attı

Bursa'da at arabalı şahıs, tekerin kopmasını aldırış etmedi. 3 teker ile ilerleyen şahsı görenler, o anları kayda aldı.


Benzin ve motorin güncel fiyatları (26 Temmuz 2024 akaryakıt fiyatları)

Brent petrol fiyatlarında dalganlanmayla, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. Peki, benzin, motorin (mazot) ve LPG fiyatları ne kadar oldu? Güncel akaryakıt fiyatları kaç TL?


Çip ve elektrikli otoya 5er milyar dolar teşvik

Çip ve elektrikli otoya 5er milyar dolar teşvik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezinde Yüksek Teknoloji Teşvik Programı Tanıtım Toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğanın açıklamalarından satır başları şöyle: İmalatla, istihdamla, ticaretle Türkiye ekonomisine katkı veren tüm sanayici ve girişimcilerimizi tebrik ediyorum....


Geçmişten günümüze, Olimpiyatlarda hangi araçlar sergilendi?

1972'nin elektrikli BMW'sinden 2024'teki Toyota filosuna.


Kahramanmaraş’ta araç yangını

Kahramanmaraş’ta bir pikapta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.


Otoyolda kontrolden çıkan tır bariyerlerde asılı kaldı: Dorseden düşen 6 hayvan telef oldu

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan bir tır, bariyerlere asılı kaldı. Kazada tırın dorsesinde bulunan 26 büyükbaş hayvandan 6'sı telef oldu. Kaza nedeniyle İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.


Russell: "Bu hafta sonu yeni güncellemelerimiz var"

George Russell, bu hafta sonu Mercedes'in yeni bir güncelleme paketine sahip olduğunu doğruladı.


Brown: "Verstappen'in 11. sıradan kazanamayacağını düşünmek hata olur"

McLaren Racing CEO'su Zak Brown, Max Verstappen'in cezaya rağmen galibiyete ulaşma ihtimalini yabana atmıyor.


Norris: "Araçta kendimi %100 rahat hissetmedim"

Lando Norris'e göre, hafta sonunun geri kalanında 'tamamen rahat olabilmesi' için araçta geliştirilmesi gereken bazı şeyler var.


Otomobilin çarptığı bisikletli yaralandı

Samsun'un Bafra ilçesinde otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı.


26 Markanın Fiyatları Belli Oldu! İşte En Uygun Fiyatlı Araba Modelleri...

GSR kapsamında stoktan kalkan araçların yerini yeni modeller alırken, temmuz ayının en ucuz sıfır araba fiyatları belli oldu. Açıklanan listelerde bazı markaların fiyatlarını güncellerken, bazıları modelleri sabit kaldı. Detaylar işte sizlerle...


Liseli öğrenciler 3D yazıcı ile motor prototipleri geliştirdi

Eskişehir'de bir lise öğrencisi, eğitimlerde kullanılmak üzere 3D yazıcı ile motor prototipleri üretti. Öğrenciler, prototipleri hareketli hale getirerek sergiledi ve gelecekte daha büyük projeler yapmayı hedeflediklerini belirtti. Öğrenciler, 3D yazıcı ile hazır alınan modelleri değiştirerek hareketlilik kazandırdıklarını ve bu şekilde meraklı insanlara örnek olabilecek bir çalışma ortaya koyduklarını ifade etti.


(Özel) Bandırma’da trafik denetimleri hız kazandı

Balıesir'in Bandırma ilçesinde, Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik ekiplerinin ticari taksi ve motosiklet sürücülerine karşı denetimleri hız kazandı.


Avcılar’da baba ve oğlunun öldüğü kazayla ilgili bir kişi tutuklandı

Avcılar'da baba ve oğlunun hayatını kaybettiği motosiklet kazasıyla ilgili gözaltına alınan hafif ticari aracın şoförü tutuklandı.


Mercedes, Belçika GP için araçta önemli değişiklikler yaptı

Belçika Grand Prix'si öncesinde Mercedes, W15'te önemli değişiklikler yapmayı tercih etti.


Fiat ticari ailesinde Temmuz fırsatları sürüyor!

Tüm modellerde geçerli sıfır faizli kredi destekleri.


ÖTV indirimi müjdesi! Araç fiyatlarına yansıyacak, resmen devreye girdi

Araç alacakları yakından ilgilendiriyor. Otomobile ÖTV indirimi geldi. Fiyatlara doğrudan yansıyacak. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren düzenlemeyle Özel Tüketim Vergisi indirimi yüzde 30 ile yüzde 70 arasında değişecek. İşte haberin detayları...


Vahşi Robot kamera arkası

Vahşi Robot kamera arkası


EGO’dan tasarruf hamlesi: Otobüslerin bakım ve onarımı kendi özkaynaklarıyla karşılanıyor

EGO Genel Müdürlüğü, bünyesinde bulunan otobüslerin bakım ve onarımı 2. Bölge Otobüs İşletmesi Şube Müdürlüğü içinde bulunan kendi atölyelerinde yapıyor. Bu sayede otobüslerin bakım ve onarım maliyetleri düşerken EGO, hem önemli miktarda tasarruf ediyor hem de otobüsler daha hızlı sefere hazır hale getiriliyor.


2024 Belçika GP 2. antrenman seansı: McLaren zirveye döndü, Norris lider!

2024 Belçika Grand Prix'si öncesinde 2. antrenman seansını McLaren pilotu Lando Norris lider tamamladı.


Hurdaya dönen otomobilde burunları bile kanamadı

Antalya'da gece saatlerinde sağanak yağmurun artmasıyla birlikte kayganlaşan yolda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralan olmazken, çarpışan otomobillerden birisi hurdaya döndü. Öte yandan kazaya sebep olan otomobil sürücüsünün 1 promil alkollü olduğu öğrenildi.


Kartal'da zincirleme trafik kazası

İstanbul'un Kartal ilçesinde, 3 otomobil ile kamyonetin karıştığı zincirleme trafik kazası nedeniyle D-100 kara yolunda yoğunluk meydana geldi.