Spor

Trending:


Fener yarışta Kartal kabusta

Maça etkili giren F.Bahçe'de İsmail sakatlandı, 19'da iki değişiklik yapıldı. 25'te Musrati kızardı. 30'da Batshuayi perdeyi açtı. İrfan Can 2-0 yaptı, Cenk farkı 1'e indirdi ama yetmedi, derbiyi Fener kazandı.


Lancia'nın fastback modeli Gamma, böyle görünebilir

Gamma ismi, fastback gövdesi ile 2026 yılında geri dönecek.


Motosiklet, dönüş yapan otomobile ok gibi saplandı

Hatay’ın Erzin ilçesinde bir motosikletin otomobile ok gibi saplandığı ve sürücüsünün havaya uçtuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.


ABD'de raydan çıkan yük treni alev aldı

ABD'nin Arizona eyaletinde benzin ve propan taşıyan bir yük treni raydan çıkarak devrildi. Trenden alevler yükselirken, bölgedeki otoyol trafiğe kapatıldı. Lupton yakınlarında meydana gelen olaya polis ve itfaiye ekipleri müdahale etti. Yaralanan olmazken, kazanın nedeni araştırılıyor.


Burdurda iki otomobil çarpıştı

Burdurda iki otomobil çarpıştı İbrahim Enes E. (22) idaresindeki otomobil ile Erhan Anın (33) kullandığı otomobil, Isparta-Burdur karayolu Otogar Kavşağında çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Devrilen otomobilden çıkarılan sürücü Erhan A, 112 Acil Servis görevlilerince Burdur Devlet Hastanesine kaldır...


Motosiklet ve bisiklet hırsızı polis tarafından yakalandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde motosiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığının şüphelisi polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli adli makamlarca tutuklandı.


Aracın motoruna giren yılanı itfaiye çıkardı

Konya'nın Kulu ilçesinde aracın motoruna giren yılan itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak doğaya salındı.


Sıfır araç alacaklar ‘proforma’ faturaya dikkat

Sıfır araç alacaklara anlaşılan ve teslim alınan tarihlerdeki fiyat farkları konusunda uyarılarda bulunan Avukat Mücahit Küçük, bayilerde teslimattan önce kesilen proforma faturaların bir teklif niteliğinde olduğunu söyleyerek, “Vatandaşlar proforma fatura değil, alım yapıldıktan sonra gerçek faturalarını almalı” dedi.


Pancar toplarken yılan soktu, askeri helikopterle sağlık ekiplerine teslim edildi

Batman'ın Sason ilçesinde pancar toplarken yılanın soktuğu bir kişi, askeri helikopterle sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye sevk edildi.


Rally Bodrum’da yarışlar nefes kesti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Rally Bodrum'da otomobillerin kıyasıya mücadelesi nefes kesti.


Park ettiği aracının el frenini çekmeyi unutunca... Aracının peşinden koştu

İstanbul Başakşehir’de bir sürücü aracını park ettikten sonra el frenini çekmeyi unutunca araç geri geri hızlanarak kaydı. Sürücü, kayan aracını fark edince peşinden koşmaya başladı. Metrelerce kayan araç kaldırıma çıkarak durdu.


Kaçak yöntemlerle otomobil parçası temin eden iki iş yerine operasyon

Ankara'da iki iş yerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda, kanuna aykırı yöntemlerle temin edildiği belirlenen 177 adet araç şanzımanı ile 93 adet motor ele geçirildi.


Otoparktaki yangında kundaklama şüphesi

İstanbul Kadıköy'de binanın açık otoparkında bulunan otomobilde başlayan yangın yanında bulunan 2 otomobile daha sıçradı. Yangın sonrası araçlarda hasar meydana geldi.


Monako E-Prix: Evans antrenmanları domine etti, Barnard son sırada kaldı

McLaren Formula E sürücüsü Sam Bird bileğindeki sakatlık nedeniyle kaçıracağı Monako E-Prix öncesinde antrenmanları Mitch Evans domine etti.


Chery, Tiggo 9 Pro'yu Pekin'de tanıttı

1.400 km'nin üzerinde menzil sunacak.


Park edilen araç el freni çekilmeyince metrelerce kaydı

Başakşehir'de bir sürücü aracını park ettikten sonra el frenini çekmeyi unutunca araç geri geri hızlanarak kaydı. Aracın metrelerce kaydıktan sonra kaldırıma çıkarak durması güvenlik kamerasına yansıdı. Olayda herhangi bir yaralanma veya maddi hasar meydana gelmedi.


MotoGP İspanya GP: Kazaların bol olduğu sprint yarışının galibi Martin oldu

Pramac'tan Jorge Martin, Marc Marquez'in yaptığı kazayla İspanya Grand Prix sprint zaferini hediye etmesinin ardından MotoGP şampiyonasındaki liderliğini sürdürdü.


Kontrolden çıkan motosiklet devrildi, sürücüsü yaralandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı.


Malatya'da üç aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü

Malatya'da üç aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza, gece yarısı Yeşilyurt ilçesi Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye polis ile sağlık ekiplerinin sevk edildiği kazada yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Yerli otomobil Togg şehit ailelerine hizmet vermeye başladı

Çekmeköy Belediyesi envanterinde bulunan Türkiye Otomobili Girişim Grubu’nun (Togg) geliştirdiği otomobil şehit ve gazi ailelerine hizmet vermeye başladı. “Varlığımızı borçlu olduğumuz şehit ve gazilerimizin yakınlarına bir nebze destek oluyorsak bundan mutluluk duyarız” diyen Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “Şehit ve gazilerimiz yakınları benim her zaman başımın üstündedir. Hepsinin emrindeyim” dedi.


Otoparkta yangın! 3 araç zarar gördü

Otoparkta yangın! 3 araç zarar gördü Erenköy Mahallesi Bahariyeli Sokaktaki bir binanın otoparkında bulunan otomobilde, bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler, park halinde bulunan 2 araca daha sirayet etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol al...


Togg yarış pistinde... 'Türkiye'nin otomobili olarak bakıyoruz'

Sosyal medya içerik üreticisi Etem Sayın ile yarış pilotu Emir Aşarı, Togg T10X ile İstanbul'dan başlayıp 5 bin kilometre yol yaparak tamamladıkları Almanya seyahatlerinde yoğun ilgiyle karşılaştı.


Toyota, Avrupa'da ilk çeyrekte yüzde 10 büyüdü

Toplam satış 320.000'e yaklaştı.


Emniyet kemeri olmayan işçi tazminatsız atılır

İşveren kırmızı ışıkta geçen veya hız sınırını aşan işçiyi tazminatla işten çıkarma hakkına sahipken emniyet kemeri takmamak ise tazminatsız işten kovulma nedeni. Şirket aracı kullanan çalışanlar aman dikkat! İşverenlerin çalışanlarına servis hizmeti sağlamak gibi bir zorunluluğu yok. Servis işçilere sağlanan ilave bir hak. Diğer yandan özellikle b...


Peugeot, Formula E ile çakışan Spa WEC yarışında Vergne ve Vandoorne'un yerine birilerini yarıştırmayacak

Peugeot, önümüzdeki ay Dünya Dayanıklılık Şampiyonası'nın Spa ayağında yeni 9X8 2024 Le Mans Hypercar'larının her ikisinde de sadece iki sürücü kullanacak.


Unuttuğumuz konseptler: Lancia Fulvia HF Competizione (1969)

Alejandro De Tomaso'nun fikri, Pantera ve Fiesta'nın tasarımcısı Tom Tjaarda tarafından tasarlandı.


Hangi yatırım aracı ne kazandırdı?

Hangi yatırım aracı ne kazandırdı? Borsa İstanbulda BIST 100 endeksi, haftayı yüzde 2,29 değer kazanarak 9.915,62 puandan tamamladı. Endeks, hafta içinde en düşük 9.645,02, en yüksek 9.956,11 puanı gördü. Aynı dönemde Borsa İstanbul Mali Endeksi yüzde 1,67 değer kazancıyla 11.113,26 puan, Hizmetler Endeksi yüzde 3,60 artışla 9.130,40 puan, Sanayi E...


Otomobil reklam panosuna çarptı

Otomobil reklam panosuna çarptı Cemal Gürsel Caddesinde sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil, yol kenarında bulunan reklam panosuna çarptıktan sonra Aziziye Parkındaki çimenlik alana girdi. Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan bir kişi Atatürk Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldır...


İnegöl'de hafif ticari araç çarptığı çocuk havada metrelerce uçtu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hafif ticari aracın çarptığı çocuk, metrelerce havaya uçtu. Kaza anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, yaralanan 10 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı.


Yenice’de otomobil traktöre çarptı; 2 kişi yaralı

Çanakkale’nin Yenice ilçesinde otomobil traktöre arkadan çarptı. Kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.


(Özel) Yıllardır hurdadaydı, 1938 model otobüsün son hali göz kamaştırdı

Bursa'da yaşayan Akman ailesi, kendi kurdukları işletmesinde 50 yıldır otobüs tamir ediyor. Müşterilerinin talebi üzerine hurdalıktan çıkan otobüsleri restore eden aile, ilk günkü ihtişamına geri döndürüyor. İşletmeye ilk geldiğinde tavuk kümesini andıran 1938 model Berner Alpenwagen marka otobüs, restore edilerek orijinal görünümüne kavuşturuldu.


Karton yüklü tır devrildi: 1 yaralı

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde seyir halinde olan karton yüklü tır devrildi. Kazada sürücü yaralanırken yolda uzun araç kuyrukları oluştu.


Seyir halindeki yolcu otobüsünde şoförlerin koltuk değişimi kamerada

İstanbul'dan Gaziantep'e seyir halinde olan yolcu otobüsünde şoförlerin koltuk değişimi yaptığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay, saat 05.00 sıralarında İstanbul'dan Gaziantep'e yolcu taşıyan bir otobüste meydana geldi. Şoförlerin hareket esnasında koltuk değiştirdiği anlar, bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.


Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

Elektrikli araçlara talebin artmasıyla iş yeri sahipleri, hem teşvik hem de müşterilerinin taleplerini karşılamak için işletmelerinin önüne araç şarj üniteleri kuruyor.


Togg'a Almanya pistinde tam puan

Sosyal içerik üreticisi iki arkadaş satın aldıkları Togg T10X ile 5 bin km yapıp Almanya'nın ünlü Nürburgring pistinde teste çıktılar. Büyük ilgi gören Togg'ın pist performansı beğeni topladı.


Bartın'da kafa kafaya çarpışan araçlar savruldu: 5 yaralı

Bartın'da karşı istikametlerde seyir halinde bulunan 2 araç, hız uyarı tabelası önünde çarpıştı. Kazada 2 kişi, su kanalına devrilen araçta sıkışırken, biri çalılık alana, araçların parçaları ise yola savruldu. Kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri yolda başka bir kazanın yaşanmaması için güvenlik tedbiri aldı.


Motosikletli sürücü seyir halinde ’Dur’ ihtarında bulunan motorize trafik polisinin üzerine motosikletini sürdü

Antalya’nın Alanya ilçesinde çevreyolunda trafik polisinin dur ihtarına uymayan motosikletli sürücünün kovalamaca anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Trafik polisi, metrelerce süren takip sonunda motosikletli sürücüyü yakaladı.


Yeni aldığı motosikletiyle çıktığı trafikte kaza yaptı, yaralandı

Elazığ’da yeni aldığı motosikletiyle trafiğe çıkan bir kişi, virajı alamayarak kaza yaptı. Plakası olmayan motosikletin yeni olduğu öğrenilirken, sürücü ise yaralandı.


Brown: "McLaren, rakip takımlar gibi 'istikrarsız' değil"

McLaren CEO'su Zak Brown, takımının ileriye dönük konumundan memnun olduğunu belirterek, takımın bazı rakipleri gibi istikrarsız bir hale gelmediğini açıkladı.


Da Costa: "FIA yarış sonrası araçları diskalifiye etmek dışında bir ceza yöntemi bulmalı"

Formula E pilotu Antonio Felix da Costa, FIA'nın yarış sonrası kontrollerde başarısız olan araçların diskalifiye edilmesinden başka bir yol bulması gerektiğine inanıyor.


Kadıköy'de bir apartmanın otoparkında bulunan araç alev topuna döndü

Kadıköy'de bir binanın otoparkında bulunan araçta bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Otoparktaki 2 araca daha sirayet eden yangın itfaiye ekiplerinin titiz müdahalesiyle söndürüldü. Olay 02.00 sıralarında Erenköy Mahallesi Bahariyeli Sokak'taki bir apartmanın otoparkında meydana geldi. İddiaya göre otoparktaki bir otomobilde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın 2 araca sıçradı. Yangını görenlerin 112 acil çağrı merkezini araması üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucu yangın söndürülürken 3 araçta maddi hasar oluştu. Yangın ile ilgili olay yeri inceleme ekipleri çalışma başlattı. Yangını gören Ali Mert, 'Evdeydim bir koku geldi, camdan baktığımda alev gördüm. Aşağı indim, arabanın yandığını görünce itfaiyeye haber verdik. Ondan sonra aracın sahibine haber verdik. Polis geldi. Yangın gördüğüm kadarıyla yanındaki iki araca da zarar vermiş' ifadelerini kullandı.


Araçların hurdaya döndüğü o kazadan acı haber

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin kafa kafaya çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Dursun Ali Tunca (69), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.


Binder: "Motosikletimi geri almış gibi hissediyorum"

KTM'den Brad Binder, cuma günü MotoGP İspanya Grand Prix'sinde ayarlarla ilgili bir değişiklik yaptıktan sonra 'motosikletini geri almış gibi' hissettiğini söyledi.


Bagnaia, Jerez antrenmanını bir 'test' olarak kullanmış

Ducati'den Francesco Bagnaia, MotoGP'nin İspanya Grand Prix antrenmanını bir 'test' olarak ele aldığını söylerken, takımının "büyük" bir motosiklet değişikliği yaptığını söyledi.


Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde

Erzurum’da Mart ayı ölçeğinde trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısının 134 bin 480 olduğu bildirildi.


MotoGP İspanya GP: Marc Marquez, Ducati ile ilk pole pozisyonunu elde etti!

Marc Marquez, ıslak zemindeki İspanya Grand Prix sıralama turlarında Ducati ile ilk MotoGP pole pozisyonunu aldı.


Brown'un pazarlama stratejilerini eski pazarlama direktörü açıkladı

McLaren'in eski grup pazarlama direktörü, Zak Brown'ın McLaren markasının yeniden tanımlanmasında nasıl önemli bir rol oynadığını anlattı.


Otomobiliyle 70 metreden şarampole uçtu, burnu bile kanamadı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bariyere çarptıktan sonra yaklaşık 70 metre şarampole uçan otomobilin sürücüsü, kazayı burnu bile kanamadan atlattı.


ABD'de Tesla'nın otopilot özelliğinden yaşanan ölüm sayısı açıklandı

ABD'li yetkililer son dönemde Türkiye'de de satışta olan Tesla marka otomobillerin otopilot özelliğinin kaç ölümlü kazaya karıştığını açıkladı. ABD'nin federal ulaşım ajansı Ulusal Otoyolları Trafik Güvenliği Dairesi (NHTSA) yaptığı açıklamada, 3 yıla yayılan bir araştırmanın sonuçlarını paylaştı. NHTSA tarafından yapılan ve 3 yıl boyunca otomatik ...


Bebeği dünyayı görmeye başladı... Anne gözlerini kapadı!

Bebeği dünyayı görmeye başladı... Anne gözlerini kapadı! Aydının Çine ilçesinde kaza, dün saat 12.00 sıralarında Aydın-Muğla kara yolu Söğütçük mevkiinde meydana geldi. Hayrettin Harman (29) yönetimindeki otomobil, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. ANNE ÖLDÜ, EŞİ VE KIZI YARALANDI DHAda yer alan habere göre kazada, Ziraat Mühendisi Ayşe Ciha...