AUTOMECHANIKA ISTANBUL 2024 IçIN GERI SAYıM BAşLADı

Otomotiv satış sonrası endüstrisi İstanbul'da buluşuyor.

Türkiye’nin en büyük uluslararası ticaret fuarı Automechanika Istanbul 23-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul’da 17. kez otomotiv endüstrisine kapılarını açacak. Otomotiv satış sonrası değer zincirinin tamamının bir araya geleceği fuarda binlerce ürün ve hizmet grubu sergilenecek.

Otomotiv endüstrisi elektrikli araç ve çözümleri üzerinden gelişmesini sürdürürken, teknoloji ve yenilikçi çözümler odağında kendisini geliştiren satış sonrası hizmet sağlayıcıları da Automechanika Istanbul ile geleceğe odaklanıyor.

İmalat endüstrisi, tamir atölyeleri ve otomotiv ticareti için uluslararası bir platform sunmasının yanı sıra otomotiv satış sonrası değer zincirinin tamamını bir araya getiren Automechanika Istanbul, 23–26 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Bunu da oku

Fuarın bu yıl da yeni iş birliklerine zemin hazırlayacağının altını çizen Automechanika Istanbul ekibi, "Automechanika, tüm dünyada önemli bir buluşma noktası. İstanbul’da gerçekleşen organizasyonumuz Türkiye’nin otomotiv ihracatının yıllık 35 milyar doların üstüne çıkmasına önemli bir rol üstleniyor."

"Geçtiğimiz yıl Automechanika Istanbul’da 41 ülkeden 1437 katılımcı firma ve 10 ülke pavilyonu yer alırken, tüm dünyadan toplamda 58.024 sektör profesyoneli fuarımızı ziyaret etti. Bu yıl da fuarımızın tüm alanlarında sektörde yaşanan dönüşümü ve yenilikleri yansıtacağız. Ayrıca sektörü yakından ilgilendiren sürdürülebilirlik teması da odak noktamızda olacak." sözlerini paylaştı.

2024-04-29T14:15:58Z dg43tfdfdgfd